Sunday, 2 June 2013

TAHNIAH: Majlis Perkahwinan Maisarah Marjuki & Akmal Hazuan Sulaiman

Alhamdulillah 1 Jun 2013, kawan sejak tadika dulu dah selamat bergelar isteri orang, Maisarah Marjuki. Gambar nikah ni aku curi dari Facebook suami kau Mai :D. 

Gambar dari official photographer yang juga sepupu aku. Ni dia yang bagi setelah aku mintak. Susah woo nak mintak sebenarnya sebab benda ni dah macam hakcipta terpelihara dia lah kan. So inilah geng-geng sekolah yang sanggup tunggu dari lepas zohor sampailah jam 4.30pm baru kitorang balik. Macam tu lah kami kalau kat wedding kawan-kawan. Sampai tetamu dah nak habis baru balik. Sudahnya, tak dapat nak salam dengan tuan rumah haha~




Ni nasib baik meja makan dengan air minuman jauh, kalau tak memang dah top up banyak kali :D. Macam ni la kalau dah lama tak jumpa, tu si Isnaina tu dah makin mantap aku tengok. Nak kawin dah :D

Sesi kat luar dah habis, masuk balik dalam rumah kacau tugas photographer. Maklumlah photographer pun kawan kitorang jugak :D . Oi Lan, tingginyer ko haha.



Dengan berbekalkan kamera digital sendiri yang senang nak masuk poket seluar, inilah hasilnya. Yang pentingnya, saat-saat indah macam ni dapat diabadikan dalam bentuk gambar tapi kalau nak lebih manis, mintak gambar dari photographer~ :D haaaa

Mengata gambar sendiri depan pelamin HAHA~ mana ada photographer nak share macam ni dikala tengah sibuk bertugas, tak gitu kan :D

Dengan Lan lagi yang mana sepanjang perjalanan, asyik bercakap & aku tukang gelak jer :D hahaha. Seriusly kalau dari JB ke Perlis, aku rasa tak ngantuk kot~ :D

Aku rasa pelamin ni macam majlis yang dibuat kat hotel~ ringkas & eksklusif beb. Mungkin sebab penggunaan warna putih yang mendominasi pelamin ni kot~ *ayat.

Macam ni lah kerja photographer. Pengantin pun kena sporting, barulah gambar jadi best :D betul tak Faiz? -_-'

Dah yang korang ni kenapa? HAHA ~ ni tengah bungkus hadiah kat rumah aku ni. Hadiah Lann paling susah nak bungkus sebab besar. Hamboii besarnyerr~ ok tu jer nak kongsi dengan korang :D

SELAMAT PENGANTIN BARU MAISARAH & AKMAL
Semoga kekal sampai Syurga & semakin murah rezeki..




6 comments:

  1. Replies
    1. yup huhu .. trpksa buat bru ats sbb2 teknikal :) ..jemput singgah ye phat :D

      Delete
  2. owner blog ni ble pulak???
    hihi

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. yup meriah .. hehe brulah best kan..kan

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...