Sunday, 2 November 2014

Piala Malaysia 2014 Akhir: Yang Terbaik dari B.O.S

Assalamualaikum...
Tahniah untuk pasukan Pahang kerana berjaya mempertahankan Piala Malaysia 2014, ternyata mereka cukup kuat untuk membawa pulang kemenangan ini. Buat JDT, anda memang terbaik & dah buat yang terbaik dan musim depan kita cuba lagi buat yang lebih baik. Tunjukkan kat TMJ yang anda adalah pilihan yang terbaik. Kami sebagai rakyat Johor tetap akan memberi sokongan padu kepada anda.

Sangat teruja dengan semangat dari kumpulan chant Boys of Straits, B.O.S yang secara terus menerus memberi sokongan kepada pasukan JDT. Bermula selepas maghrib, mereka bersama-sama mengajak seluruh penyokong JDT bangun bersorak sebagai pembukaan. Begitu juga kumpulan Elephant Army dari Pahang. Bergema habis stadium. Aku nak kongsikan sebahagian daripada aksi B.O.S di Stadium Nasional bukit Jalil :
Suasananya cukup meriah di dalam stadium tapi ada sedikit bahaya yang sepatutnya tak perlu, rasanya FAM dah tau pasal benda ni. Kita tunggu dan lihat ~ 

Antara aksi yang dibimbing oleh B.O.S dan kami semua follow~ tak rugi datang jauh-jauh dapat rasa kemeriahan macam ni. Ni kali kedua aku masuk SNBJ dan suasana kemeriahannya makin kuat! 

Juga yang terbaik dari Elephant Army & penyokong-penyokong Pahang. Tahniah untuk korang sebab sama-sama meriahkan stadium & arena bola sepak negara.

Ini sangat best!~ ingatkan kat Larkin jer ada tapi kat SNBJ pun dah ada jugak. Memang terbaik!

Tengah syok tunggu bola nak sepak mula, ada pulak pasangan dari Germany yang juga datang untuk sokong JDT ~ sempat selfie sekejap.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...